Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Com van les vacances?

satalaieta | 26 Juliol, 2004 22:15

Què tal les vacances?

Esper que bé.

Jo m'ho pas molt bé. Me faig un fart de rialles amb els nostres pallassos.

Fins i tot molts/es dels que semblaven artistes s'han passat al clownisme estival o permanent.  Gràcies per fer-nos riure tant!!! Sou cars, però, com a pallassos, sou molt bons.

Sa Talaieta Petita

... i els bruixots

satalaieta | 09 Juliol, 2004 21:47

Ja ho dèiem al primer escrit: Una immensa broma de mal gust. I quan no fan mal fan riure. Però com a bons circenses fan riure, però cobren i nosaltres, el públic, riem, però pagam amb doblers de la nostra butxaca.

.

Si l’altre dia  parlàvem d’un senyor que convidava al llunàtic a una senyora inflable, avui parlam de uns senyors inflables inflats que varen anar de senyores (de veres, no inflables) de luxe, amb els nostres doblers. Amb els nostres doblers varen anar a un partit de futbol a Rusia, a un sopar i a aquesta casa.

.

Llegit al Diario de Mallorca i traduit amb Internostrum:

.

El Govern justifica despeses d'un viatge a Moscou amb factures d'un club eròtic

.

El Govern ha remès al Parlament set tiquets del Teatre Eròtic Rasputín, un popular club d'alternació, dintre del bloc de factures que justifiquen les despeses efectuades amb motiu d'un desplaçament a Moscou coincident amb un partit de la UEFA entre el Spartak i el Mallorca, en el mes de febrer. La delegació de l'Executiu va estar formada per Jaume Mates, Joan Flaquer, Juan Carlos Alia, Francisco Sales, el cap de premsa de Turisme i un escorta. Mallorca.

.

Juan Carlos Alia atribueix a un "error" el pagament amb diners públics les despeses de Moscou. Els partits de l'oposició reclamen responsabilitats polítiques al president i a Flaquer.

.
Cinc persones van gastar 265 euros en copes en una hora. La documentació lliurada per Rosa Estaràs al Parlament sobre el viatge de Mates a Moscou inclou una factura de les consumicions efectuades en un bar. La nota de caixa detalla l'hora en la qual va començar el consum i en la qual va acabar, en total 54 minuts. La despesa de cinc clients va ascendir a 265 euros -unes 45.000 pessetes-. Incloïa, entre altres begudes, champagne, vi i un Red Bull.

.

Si vostè és un portaveu del pep millor no faci cap comentari a aquest escrit. I menys ens conti un conte d’indis americans. El nostre “cupo” de rialles, amb aquests fets contrastats amb els seus comentaris, ja està més que superat.

.

I si vostè és el senyor X d’aquesta expedició dimiteixi i se’n vagi “a galeres”. I amb vostè tots els Consellers del seu “honorable” govern i tots els diputats del seu pep. El que no es pot fer és fer dimitir al darrer escolà de l’expedició i creure que ja s’ha pagat la responsabilitat política. El responsable polític és el cap de l’expedició.  En això i en tota la vostra política ja heu oblidat el que és coherència. Aposta feis mal i feis riure.

.

Pel que s'ha vist, la senyora Rosa Estaràs deu ser molt més viva i intel·ligent del que pensàvem

.

Sa Talaieta Petita

Com els lladres de Pina?

satalaieta | 04 Juliol, 2004 22:03

- Avui haurem de deixar les faves per un altre dia i parlar de temes molt més seriosos. Ja tornarem a les faves a un nou posterior escrit.

- No fotis faves.

- No, no fot faves, però l'actualitat comanda i empeny: Quan dos fan la farsa de barallar-se es sol dir: "Vosaltres sou com els ‘lladres de Pina’* que, de dia, es barallen i el vespre se'n van a robar plegats”. Els dos motors de l’economia de les Illes Mallorca i Pitiüses són els hotelers i els constructors. Igualment són els dos grups, juntament amb els polítics capitalistes, que s’han enriquit més a les Illes. Si analitzau les riqueses actuals i les de fa cinquanta anys de tota aquesta gent o la família respectiva veuríem que una “Revolució Francesa” estaria més que justificada. I també son els dos grups, també juntament amb els polítics capitalistes, que han destrossat més sòl, ambient, paisatges i vida natural no humana. Ahir i avui llegeixo que ambdós grups es barallen: Els hotelers demanen que s’aturi la construcció dels habitatges residencials per que això els hi suposa molta competència i disminució de guanys (Un hoteler me deia que aquest any, amb el Govern capitalista, i sense Ecotaxa, guanyarà menys de la meitat del que va guanyar en el darrer any del Govern del Pacte de Consens. Aleshores, ni era l'ecotaxa ni la política del Govern del Pacte qui provocaven la crisi).

I pensar que tota aquesta hotelada la varen construir els constructors!

I, a més, molts d’hotelers volen convertir els seus hotels en finques d’habitatges, per a incrementar els seus guanys, per a la qual cosa precisaran als constructors.

Mentre tant, els polítics capitalistes que guanyen damunt el turisme i la construcció, han de compaginar l’asfaltat de Mallorca i les Pitiüses (avui he llegit un imbècil pretensiós que proposava autopistes per anar a totes les cales, fins a les més petites i verges, de Mallorca) amb la feina de conciliar les dues mamelles esgotades.

Hi va molt per a ells. Tots tres me semblen com els lladres de Pina, en públic expressen les seves discrepàncies, però no me fiï gens de tot el que deuen fer d’amagat.

* Lo dels “lladres de Pina” és una expressió popular. Tothom sap que a Pina no hi ha lladres.

Sa Talaieta Petita

Les faves del rei

satalaieta | 03 Juliol, 2004 23:16

Hi havia un rei

que parava faves, 

i les baves 

li caien dins el ribell

Sa Talaieta Petita

Ra jajajajajaj hoy

satalaieta | 02 Juliol, 2004 16:36

Un dels Peps que més brama a la lluna i que més fa riure és el Sr. rajajajajajoy. I això que abans de ser designat pel ratoncito pérez va ser el més valent del seu grup en donar la cara al cas del Prestigi. Però els designis del ratolí són inescrutables. I si el ratolí és inalàmbric més encara. I tots els que abans han estat bons, una vegada “designats” s’han perdut per a sempre. Avui, sense anar més enfora, se n’ha fotut de tot el que fa el govern socialista a imitació del seu govern (anterior). Què vol suposar, que tot el que ells feien ho feien malament? Igualment, des del designi, és incapaç de dir cap veritat. Avui mateix deia que el sabater havia corregut per a poder fer-se una foto amb el llenyataire. Més bé va ser a l’inrevés: A les persones amb un mínim de dignitat ens fa vergonya sortir a un foto amb el llenyataire o amb qualsevol dels seus amics, showmans inclosos. No obstant això en una cosa té raó el sr. opositor: Als soldats espanyols res se’ns ha perdut ni a Afganistan, ni a Haití, regnes de les tupinades llenyataires.

Sa Talaieta Petita

Sa bruixa

satalaieta | 02 Juliol, 2004 14:54

Qui dirieu qui era "el Caixer Senyor" de les darreres festes de Sant Joan de Ciutadella? Idò sí, ho heu endivinat, l'únic Conseller del Govern Tupinada que va "Cessar", en la màxima honaribilitat, don Jaume III el tupinador, el de les faves dins el tupí i les baves dins el ribell. I el va cessar, segons va dir per que "funcionava". Ja es sap, per mantenir-se al govern han de funcionar com a conselleiros diversos (divertits) i no com a funcionaris que funcionin seriosament, o s'han de menjar el paisatge i el sol o han de bramar al vent i a la lluna.

I parlant de llunàtics. No sé si era el mateix senyor jove o un altre, del mateix poble o d'un altre, la qüestió és que un dia un senyor jove cacic d'un poble, descendent d'aquells que abans tenien "dret de cuixa", es va sentir generòs i va convidar al llunàtic del poble a "anar de senyores".

- Pep, i que t'agradaria, això?

- Ja ho crec Don Josep!

Quan arribaren al local la madam li diu al Sr. "Però, me sap greu, no n'hi ha més que una avui, na Susybom".

- "Idò, no, una cosa és convidar en Pep i l'altre és fer el beneit; si sols n'hi ha una, aquesta ha de ser per a mi. A en Pep li donau una pepa".

Quan senyor i llunàtic ja se n'anaven, el primer li demana al segon:

- Pep, i com ha anat això?

- Idò, no gaira bé.

- I això?

- Idò que, a mi, m'han donat una bruixa.

- Què vols dir, que t'han donat una bruixa?

- Sí, quan ja estava entussiasmat, li he fotut una mossegada a un mugró, i ella m'ha fet: "pffffffuuuuuu" i ha sortit volant per la finestra.

Devia ser la nova democràcia.

Sa Talaieta Petita

Nova antologia del disbarat

satalaieta | 02 Juliol, 2004 12:42

Si no fa mal fa riure. Tot i que certs responsables socials haurien de tenir més seny i fer riure menys. Ser més senyors i senyores i menys divertits. No obstant això, atès que no hi podem fer res, ens seurem a "Sa Talaieta" i riurem. Tot ell/a és una gens honorable broma de mal gust. Divertida quan no fa mal. Hi estau convidats tots. A riure i a trampar rialles

Sa Talaieta Petita

Benvingut al teu bloc Disbarats que fan riure (circ afegit)

satalaieta | 02 Juliol, 2004 12:35

Ja tens el teu propi bloc. Per començar a escriure o administrar el teu propi bloc pots accedir a l'administració amb el teu nom d'usuari i la teva clau. Aquest missatge surt per defecte i el podràs esborrar o subtituir pel teu propi missatge de benvinguda. Atenció: Tots els missatges "enviats" per sa talaieta i no signats o signats per "Sa Talaieta Petita" són responsabilitat (mèrit o demèrit) d'Antoni Ramis Caldentey (psicòleg i observador social). Atenció: si obres un nou diari i no fas cap mena d'aportació l'esborrarem sense previ avís.

Sa Talaieta Petita.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb