Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Salvem Son Espases

satalaieta | 12 Setembre, 2007 23:17

Rebut per correu electrònic del GOB i de Mª Josep Carrasco del CEPA Son Canals

SIGNA I PASSA-HO!

NOMÉS ET DEMANAM 15 SEGONS DEL TEU TEMPS PER SALVAR SON ESPASES

Avui mateix el GOB ha posat en marxa una nova campanya en defensa de Son Espases (Palma) amb l'objectiu d'evitar la construcció del complex hospitalari a aquests terrenys Per això s'ha dissenyat un petit espai web amb informació sobre Son Espases, una àrea rural amenaçada d'urbanització.

L'espai inclou un escrit que amb un "clic" de ratolí s'enviarà a les administracions que poden evitar la destrucció de la zona, en concret el Govern, el Consell, l'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Sanitat. Si ens vols ajudar, visita la plana, introdueix el teu nom i número de DNI i clica sobre el botó "enviar". Total, menys de 15 segons per col·laborar en la nostra reivindicació. Aquí tens l'enllaç: http://www.gobmallorca.com/sonespases

Fes córrer el missatge.

Gràcies!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb