Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Biblioteques públiques

satalaieta | 30 Abril, 2008 08:55

Arc Mediterrani

Grup humanista de comunicació (Illes Balears). Els missatges no firmats corresponen al coordinador de l'arc-46: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg Social.

Pots consultar els llibres de les biblioteques públiques (Espanya), així com utilitzar diversos serveis que t’ofereixen:
.
Biblioteca Pública de Palma Can Sales
Plaça de la Porta de Santa Catalina, 24
07012 Palma
.
Si tens targeta d'usuari, pots consultar també la teva situació (llibres i documents prestats; i llibres i documents reservats). El teu codi d'usuari està en l'inrevés de la targeta i la teva contrasenya és un numero de 6 dígits corresponent al teu ddmmaa de naixement.
Nedstat Basic - Free web site statisticsEls arcs de comunicació comuniquen i uneixen

Diumenge esportiu

satalaieta | 28 Abril, 2008 09:54

Blog de 'Illes Balears Plus.org'

Intranscendent, com les meves pròpies reflexions, però l'esport mou més passions i interès que la pròpia política social o econòmica, encara que d'aquestes si que menjam i vivim. Un nou desengany de Fernando Alonso, que em fa creure, voldria equivocar-me, que no haurà estat més que “flor d'un dia”, o millor, de dos. El Llevant va confirmar el seu descens, una cosa que ja sabíem que anava a ocórrer des de fa temps (el Múrcia ho farà pròximament). De la mateixa manera que el Barça es va acomiadar, molt merescudament, de la possibilitat de guanyar la lliga. El Mallorca va guanyar clarament al Racing de Santander, cosa que, en aquesta temporada, no és ni evident ni fàcil, i Güiza segueix aproximant-se al pichichi espanyol i fins i tot a l’europeu. Però la cara i creu, per a mi, de l'esport d'ahir, van ser el triomf de Nadal en el gran premi de Mònaco i la derrota del Basquet Menorca en la pista del colista. Nadal va guanyar aquest gran premi per quart any consecutiu (en els tres últims, en la final, al nº 1 del món, Federer) i això que va haver de remuntar un 4 a 0 contrari en el segon set. El Menorca, mancant tres partits per a concloure la lliga, precisava una victòria per a assegurar-se la permanència en la divisió d'or del bàsquet espanyol. Ahir tenia la gran oportunitat de guanyar al jugar en la pista del colista que ja fa diverses jornades que no té cap possibilitat de mantenir-se. El Bàsquet Menorca va perdre la primera i millor possibilitat de salvar-se. Diumenge vinent ho té molt més difícil, a l'enfrontar-se, en pista pròpia, a l'històric “Estudiants” totalment necessitat de guanyar per a també evitar el descens i que ve de guanyar els últims partits. Si en la pròxima jornada el Menorca guanya se salva i l'Estudiants descendeix. Si guanya l'Estudiants, tant Menorca com Estudiants, es jugaran la permanència en l'última jornada, en la qual una nova victòria de l'Estudiants i una nova derrota del Menorca podria ocasionar la salvació del primer i el descens del Menorca. Llàstima que el Menorca no aprofités la grandísima ocasió d'ahir!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb