Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Presentació del llibre: Les escoles de Palma…

satalaieta | 14 Abril, 2013 23:34Avui dilluns, 15 d'abril (2013), es presenta el llibre al Club Diario de Mallorca. 

Invitació: 

Pere J. Carrió Villalonga, Manel V. Domenech Bestard i Antoni Ramis Caldentey tenen el gust de convidar-vos a l'acte de presentació del llibre:


que tindrà lloc el proper dia 15 d'abril, dilluns, a les 19 h. al Club Diario de Mallorca. C./ Puerto Rico, núm 15. Polígon de Llevant. Palma.

Presentarà el llibre: Aina Calvo Sastre, regidora i exalcaldessa de l'Ajuntament de Palma. Doctora en Ciències de l'Educació per la UIB 

Món incult

satalaieta | 06 Abril, 2013 18:56Avui el diari El Mundo (d'Espanya a Balears), a la portada i interior, pàgina 12, escriu: "El Mallorca aposta pel mallorquí. Substitueix al seu web el català per la seva llengua pròpia de l'illa". No es pot mostrar més llautó de plumífer inculte en tan petit espai. És exactament idèntic a que si El Mundo d'Andalusia, o qualsevol altre, digués: "El Sevilla aposta pel sevillà. Substitueix a la seva web l'espanyol (o castellà) per la seva llengua pròpia de la província de Sevilla".

L'altra incultura, la del redactor de la web, és un altre tema. Però ja se sap, ara és el temps dels de la "mort a la intel·ligència!".

Mentrestant el Mallorca, equip i especialment directiva, enfila el descens als abismes. Fruit de la seva incultura: incompetència.

Antoni Ramis Caldentey

Tanca a Palma l'ESPAI 150 ANYS Casa Pomar Flores

satalaieta | 04 Abril, 2013 23:58Rebut, per correu electrònic del nostre amic Antoni Font Gelabert 

"reenvio una trista notícia, la del tancament d ela casa pomar, un referent en la nostra ciutat, que s'esvaeix per donar pas a aquesta ciutat desfigurada que ens rodeja
encara els podem ajudar, anant a la liquidació del que els queda a la botiga

feis-ho córrer!"

Benvolguts amics i clients,

Amb aquest escrit us volem comunicar que hem hagut de prendre la decisió de tancar la nostra botiga Casa Pomar Flores, després de més de cent cinquanta anys d’existència. Una decisió que ens dol en l’aspecte personal i professional i que a més suposa una nova pèrdua del petit comerç a la nostra Ciutat.

Al llarg dels darrers anys hem fet tots els esforços per resistir la crisi que, com molts sabeu, en el sector de les arts és especialment injusta i cruenta. Però la baixada continuada de vendes i la conseqüent acumulació de  pèrdues  ens impedeixen continuar. La resistència, amb l’expectativa que la situació anàs canviant, no ha fet més que empitjorar i ara hem de fer front a una situació crítica i difícil.

La nostra botiga, Casa Pomar Flores, ha estat sens dubte un referent ciutadà,  especialment per el món de les Belles Arts en el que s’han proveït la major part dels artistes plàstics que han viscut  a Mallorca. També la pintura decorativa, l’emmarcació  o els papers pintats –amb el que un rebesavi nostre va iniciar el negoci i dels que fa vuit anys férem una donació al Museu de Mallorca –l’han convertit en un establiment conegut i apreciat per molta de gent de Palma.

Som la quarta generació d’un petit comerç que no te cabuda en els nous temps, però volem agrair molt sincerament la confiança d’amics, familiars i clients amb els que hem establert una relació més enllà de l’aspecte comercial.
Encara tindrem obert un parell de setmanes i per això us volem animar a visitar la nostra important liquidació, fer l'última compra o fer-nos les seves comandes, si es tracta de productes dels que ja no tenim existència. Fins llavors donarem el millor servei possible si desitja encarregar emmarcacions de quadres o els seus bastidors.

Volem tancar aquesta darrera etapa de Casa Pomar Flores amb tots i que ens ajudeu a acabar amb el que ha estat el millor regal de la nostra vida, més de cent cinquanta anys al vostre servei.

Gràcies molt sinceres

La vida en imatges. 13-08-2011

satalaieta | 03 Abril, 2013 00:16
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb