Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Democràcia real ja! Manifestació 15 de maig

satalaieta | 09 Maig, 2011 22:34

.
Rebut, per correu electrònic, de Josep Castell, a través de l'Associació Humanista de Comunicació

- El diumenge 15 de maig a les 18:00 hores tota la   ciutadanía està cridada a manifestar-se pacíficament i de manera simultània a   nivell estatal sota el lema "Democràcia Real Ja! No som mercaderia en mans de polítics i banquers!" per a denunciar la irresponsable gestió econòmica del  país per part dels poders polític i econòmic, exigint que assumeixin les responsabilitats que els corresponen.
- Desproveïda de qualsevol signe polític o   sindical, aquesta convocatòria ha estat promoguda per aturats, desnonats,   autònoms, treballadors, mestresses de casa, estudiants i jubilats, units   contra l'abús que la classe política ha consentit i que està entorpint encara més la superació d'aquesta crisi, fent gala de la seva responsabilitat cívica, han reprès o enfortit la seva participació en la vida pública, deixant a un   costat les seves possibles diferències ideològiques o culturals.
- Aquesta  manifestació NO vol banderes ni símbols polítics o sindicals de cap tipus,  vol únicament ciutadans descontents, de qualsevol edat. A tot  aquell que se senti disconforme amb la manera d'actuar dels nostres polítics.
- Són  molts els motius que han portat als   ciutadans a exigir un gir  radical en les formes de gestió política i financera de l'estat  espanyol: l'atur, la corrupció, l'alt nivell d'empobriment de la  societat que ha abocat a milers de famílies a la indigència, la pèrdua  de drets socials, la precarietat laboral, i la  preocupació sobre el  futur dels nostres fills, són només part del   problema.
- Fins al moment s'han adherit a la convocatòria 34 ciutats espanyoles, entre elles Palma de Mallorca, Ciutadella i Eivissa. A Palma no ens falten motius pels quals indignar-nos i sumar-nos a la convocatòria de Democràcia Real Ja.
- El recorregut de la manifestació de Palma començarà a la Plaça d'Espanya a les 18:00 i finalitzarà al Carrer de la Constitució amb la lectura del manifest.
- Les  persones que participen en aquest   moviment exigeixen la reorientació d'aquestes polítiques públiques cap a la protecció de l'interès general. Exigeixen,  així mateix, canvis en la Llei Electoral que ofereixin vies per a una  autentica participació ciutadana en les decisions públiques. Exigeixen la  fi dels privilegis de   la classe política. Exigeixen mesures dràstiques  contra el frau fiscal i la fugida de grans fortunes cap a paradisos  fiscals. Exigeixen la fi de les pujades d'impostos indiscriminades i de  la privatització del sector públic. Exigeixen, en definitiva, una  democràcia real JA!.
- Hem de ressaltar que la Plataforma Democràcia real JA! NO organitzarà, fomentarà ni tolerarà cap tipus de violència, actes vandàlics, homòfobs, racistes, o xenòfobs per part de persones,   grups o  associacions adherides a la mateixa. Aquest és un moviment pacífic.
- En l'actualitat aquesta Plataforma ciutadana compta amb els següents canals i suports de comunicació: Democracia Real Ya
- Mallorca Contacte: palmamallorca@democraciarealya.com
Blog: http://democraciarealya-illesbalears.blogspot.com/
Esdeveniment local:
http://www.facebook.com/event.php?eid=197989096906586
Democracia Real YA
Web: 
http://democraciarealya.es/
Facebook: 
http://www.facebook.com/democraciarealya
Twitter:#democraciarealya
@democraciarealTuenti : democraciareal ya!
Esdeveniment general: 
http://on.fb.me/fsasU4
.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb