Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Nadal peper: Una ètica al revés

satalaieta | 18 Octubre, 2004 09:15


Un món al revés

Ara es comprenen moltes coses:

Quan Cirer i tota la plana major pepera de les Illes acomiaden Nadal, lloant la seva ètica, per que s'en va sense remugar... (O podia fer una altra cosa desprès de totes les dilacions i promeses de fer-ho, la batllesa, la primera, quan la sentència fos ferma?)

Si aquesta gent creu que una persona condemnada per utilitzar el seu poder per a coaccionar, privant d'un element vital als habitants d'una llar, és una persona ètica, es compren que tenen els criteris del que és l'ètica (i la realitat, i la raó, i la veritat, i la justícia, i la democràcia, i...) invertits: Ara es compren que la invasió d'Iraq, matant a mils d'innocents, per a robar el petroli necessari per als seus cotxes i avions és ètic; ara es compren per que totes les vergonyes polítiques i medioambientals de Matas són enteses com a comportaments ètics. L'anar al futbol i de putes amb els nostres doblers és el sumum de l'ètica política del PP (ara es compren com un d'aquests ètics del Rasputin hagi denunciat comportaments sentenciats com a "normals" de la batllesa que el va precedir). Visca el criteri... dels dinossaures de la caverna Juràssica!.

I totes aquestes persones que han entrat a substituir-lo, a Nadal, (una d'elles, com a bofetada a la democràcia representativa de l'Ajuntament de Palma, una cosa és que sigui legal i una altra que sigui democràtica), lloant l'ètica de Nadal, s'han retratades el primer dia: Igual que Cirer i la plana major pepera de les Illes prenen per ètic un fet (o a una persona) que és delictiva. Major confusió del Partit que ens governa (al revés) impossible! 

Estam en mans d'un govern d'ètica invertida!

Sa Talaieta Petita

Comentaris

El que no comprenc...

Sa Talaieta Petita | 18/10/2004, 10:02

És com no el va defensar el misser de sempre del PP, Rafel Perera, que sempre ha aconseguit, amb aquestes defenses extraordinàries de les malfetes peperes, demostrar la quadratura del cercle.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb