Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

... i els bruixots

satalaieta | 09 Juliol, 2004 21:47

Ja ho dèiem al primer escrit: Una immensa broma de mal gust. I quan no fan mal fan riure. Però com a bons circenses fan riure, però cobren i nosaltres, el públic, riem, però pagam amb doblers de la nostra butxaca.

.

Si l’altre dia  parlàvem d’un senyor que convidava al llunàtic a una senyora inflable, avui parlam de uns senyors inflables inflats que varen anar de senyores (de veres, no inflables) de luxe, amb els nostres doblers. Amb els nostres doblers varen anar a un partit de futbol a Rusia, a un sopar i a aquesta casa.

.

Llegit al Diario de Mallorca i traduit amb Internostrum:

.

El Govern justifica despeses d'un viatge a Moscou amb factures d'un club eròtic

.

El Govern ha remès al Parlament set tiquets del Teatre Eròtic Rasputín, un popular club d'alternació, dintre del bloc de factures que justifiquen les despeses efectuades amb motiu d'un desplaçament a Moscou coincident amb un partit de la UEFA entre el Spartak i el Mallorca, en el mes de febrer. La delegació de l'Executiu va estar formada per Jaume Mates, Joan Flaquer, Juan Carlos Alia, Francisco Sales, el cap de premsa de Turisme i un escorta. Mallorca.

.

Juan Carlos Alia atribueix a un "error" el pagament amb diners públics les despeses de Moscou. Els partits de l'oposició reclamen responsabilitats polítiques al president i a Flaquer.

.
Cinc persones van gastar 265 euros en copes en una hora. La documentació lliurada per Rosa Estaràs al Parlament sobre el viatge de Mates a Moscou inclou una factura de les consumicions efectuades en un bar. La nota de caixa detalla l'hora en la qual va començar el consum i en la qual va acabar, en total 54 minuts. La despesa de cinc clients va ascendir a 265 euros -unes 45.000 pessetes-. Incloïa, entre altres begudes, champagne, vi i un Red Bull.

.

Si vostè és un portaveu del pep millor no faci cap comentari a aquest escrit. I menys ens conti un conte d’indis americans. El nostre “cupo” de rialles, amb aquests fets contrastats amb els seus comentaris, ja està més que superat.

.

I si vostè és el senyor X d’aquesta expedició dimiteixi i se’n vagi “a galeres”. I amb vostè tots els Consellers del seu “honorable” govern i tots els diputats del seu pep. El que no es pot fer és fer dimitir al darrer escolà de l’expedició i creure que ja s’ha pagat la responsabilitat política. El responsable polític és el cap de l’expedició.  En això i en tota la vostra política ja heu oblidat el que és coherència. Aposta feis mal i feis riure.

.

Pel que s'ha vist, la senyora Rosa Estaràs deu ser molt més viva i intel·ligent del que pensàvem

.

Sa Talaieta Petita

Comentaris

Riure per no plorar

Pau | 14/07/2004, 21:11

A mi em fa vertadera llàstima que cada vegada que hi ha eleccions a les Illes Balears, el Pp tengui el seu electorat tan fidelitzat que li asseguri sempre un percentatge per damunt del 45% dels vots... Passi el que passi: Bitel, túnel, Calvià, etc. Què passa aquí?? Tan beneïts som a les Illes Balears, que no veim el que passa? Feïm els ulls grossos? O és que ens agrada ser banyuts??

PP,Per semPre.

Marratxiner | 22/07/2004, 09:43

Tota la rao tens company... Hi ha gent orgullosa de ser del PP, com si no hagues fet suficients errors com per seguir-lo ,penos, però si aixó segueixaixí com va el turisme, crec que els aires canviaran.

Això mateix

Antoni Ramis Caldentey | 27/07/2004, 16:27

Parlant del turisme. Avui mateix el diari progubernamental matista "El Mundo" informa que en el primer semestre d'enguany (govern Matas i sense ecotaxa) els hotelers han perdut més de 900.000 estancies en relació al mateix periode de l'any anterior (govern del Pacte i amb ecotaxa). Ja podeu veure la vostra inteligència hotelers i altres matistes a l'hora de triar els vostres amics per a governar-vos.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb