Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Jua, jua, jua, jua, jua, jua

satalaieta | 19 Novembre, 2004 10:47

Jua, jua, jua, jua, jua, jua (aturau de fer riure... i fer mal, que cap de tant d’ambdues coses es poden aguantar), avui, 17 de novembre, llegeixo al Diario de Mallorca que el Molt Divertit Conseller de Medi Ambient havia tractat de "reaccionari" al GOB per la seva preocupació pel fet de que el Parc de Cabrera sigui gestionat per aquest Govern.

S’ha de ser... per a, des de la reacció més reaccionària, titllar de reaccionari al GOB, la primera organització ecològica i ecologista de les Illes Balears, sense la que, el Govern ja hauria deixat les Illes com el desert d’Arizona (tot i que, atès que el Govern té totes les forces menys la de la raó i la vida, a tot s’arribarà). Jo pensava que la gent de poble, com és aquest cas, tenia més capacitat i fonament. Però ja veig que estava equivocat. Tot i que "qui camina abraçat a un contagiat, el més probable, és que, abans d’un any, també ho sigui".

No recorda, l’actual Conseller, la multa antinatura que va posar el seu predecessor del PP en el càrrec, al GOB, per defensar la natura, quan aquell feia de Governador Civil? Vosaltres, divertits destructors, com nosaltres, sou nacionalistes espanyolistes o nacionalistes perifèrics, en funció del vostre interès (ara tenim PP a les Illes i no al Govern Estatal i no al revés com abans, ara toca ser exigent en demanar més euros per a repartir a la repartidora d'aquí, ju, però en el que som, i serem sempre, diferents és que nosaltres defensam la veritat i la vida i vosaltres la mort de la natura, de les persones i la mentida i no podeu deixar de ser reaccionaris cavernícoles fonamentalistes sectaris.

Una Conselleria, la de Medi Ambient, que baix la direcció del PP, fa mobbing a persones humanes, i que pertany al Govern més destructor de natura que mai no havíem tingut en tota la història, com no ha de ser sospitosa de preocupació de fer mal bé, amb la seva gestió, l’ecologia, natura i entorn de Cabrera? "Si no anam vius, fins i tot els boterells ("los arbotantes") de la Seu ens urbanitzarà aquesta gent" deia, fa més de 40 anys, mon pare, quan es referia a vosaltres, com molt bé va recordar, fa poc temps, al Dia del Mundo, el vostre amic Roman Piña.

Avui, 19 de novembre, llegeixo, també al Diario de Mallorca, que el Consell del MAM (ja no es distingeix cap diferència entre PP i MAM) mantindrà 57 urbanitzacions per a evitar donar indemnitzacions. Des de quan s’ha d’indemnitzar per a evitar la destrucció medi-ambiental? Des de quan s’ha d’indemnitzar per prendre mesures de protecció d’interès vital i social? I, fins i tot, suposant que fos justa la jugada de "concedir als amics, per a desprès negar i indemnitzar (i cobrar la comissió corresponent)", fins i tot així més valdria indemnitzar que destruir. Les Illes són molt petites i amb límits al concert mundial, i és necessària la seva protecció real i eficaç.

Anar-vos ne ja Srs. "Gonzalezs" de la destrucció de les Illes! Abans de destruir-ho tot! No és necessari que acabeu la legislatura. Democràcia no és sinònim d’eleccions cada x temps. I allà on no hi ha vida no hi pot haver democràcia.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb