Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

3 Alícies en el país de les Maravelles

satalaieta | 31 Gener, 2007 00:13

Associació Humanista de Comunicació 
Arc46 ..Diari de l'Arc46 ..http://bloc.balearweb.net/23 
Escrits anteriors (blocat) Comunica: arc46nou(a)mallorcaweb.net

Jutjat Popular d'Instrucció nº 1, de les Illes Balears
Una altra condena:  
http://satalaieta.balearweb.net/post/23/23939

Jutjat Popular d'instrucció nº 1. Illes Balears

3 Alícies en el País de les Meravelles

Avui he tingut la sort de veure al David Coperfield de les Meravelles de Són Sard (Són Sard si que seria el país de les meravelles si ho deixessin verge, seria digne de la protecció de l'Arca del presumpte Fernando Palazuelo) en el seu nou cau d'Urbanisme del de l’Ajuntament de Palma, com un vell talp, ocult darrera d'un armari metàl·lic, posat contra la paret acristallada  Tots els altres boxes eren transparents, encara que, certament, un amb "gradalux" tancat; alguns fins i tot amb la porta oberta pel que, a més d'entrar la llum i la visió, també ho fa l'aire. El David Coperfield que és capaç de fer desaparèixer cases d'una finca i aparèixer en una altra, i fins i tot a desaparèixer finques d'un propietari i aparèixer en un altre i privatitzar només amb una ullada un camí públic, així com de posar parets i portes al camp. He tingut la sort de veure al telenyec del Canal Plus que no és conegut com professional de l'advocacia, sinó com comerciant de causes ben influenciades, fins i tot per generalisims de tots els exèrcits. He tingut la sort de veure “Andratx” a “Són Sard de Felanitx”. Ara no ho puc contar per a no interferir en les justícies ordinàries, però quan totes les instàncies hagin finalitzat les seves causes, fins i tot la lenta i vella tortuga, us ho contaré tot, des del principi fins al final.
Però la meva major sort ha estat, oh!, coincidència, veure tres alícies distintes en una redempció i justícia única i vertadera . I totes elles, des de llocs distints, s'admiren de les meravelles del mag. I totes elles, des de les seves responsabilitats i sabers específics, retornen les aigües a la seva llera, les coses al seu lloc, recuperen la veritat de la raó des de la “sense raó” esquizofrènica i/o avara del mag.

Alícia de la Gerència Territorial del Cadastre de Illes Balears. La recuperada i molt benvolguda, des de fa anys, Alícia que ara està en el Tribunal Econòmic Administratiu de Illes Balears, qui fa molts anys va ser ella qui em va recuperar a mi des del més enllà (a costa d'altre Antoni Ramis, encara que no Caldentey. Aquest, senador socialista per les Illes Balears). I finalment, Alicia, la meva jove advocada penalista. Una de les més joves, una de les millors i una de les més cares advocades penalista de les Illes Balears (que m'ajudarà a empurar a altíssims funcionaris, polítics, advocat, notari i, si s'escau, registrador i més). Encara que és molt bona no puc identificar-la i aconsellar-vos-la ja que, precisament per això, està excessivament ocupada i el poc temps que li quedi el precís per a mi: les meves causes.

Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg social i humanista
Illes Balears, 31 de gener de 2007

Altres artícles recents a l'Arc Mediterrani. 

.
 • .

  Nedstat Basic - Free web site statistics Els arcs de comunicació comuniquen i uneixen

  Comentaris

  Afegeix un comentari
  ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

  Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

   
  Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
  Powered by LifeType - Design by BalearWeb