Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Progressistes de Felanitx

satalaieta | 27 Febrer, 2007 06:20


Felanitx anterior 

Associació Humanista de Comunicació 
Arc46 ..Diari de l'Arc46 .http://bloc.balearweb.net/23 
Escrits anteriors (blocat) Comunica: arc46nou(a)mallorcaweb.net El blog de Jordi Bayona  Felanitx anterior  Felanitx més recent

Progressistes de Felanitx

Estimats amics i amigues progressistes de Felanitx: 

1 Acabo de rebre aquest missatge. A més, l’he rebut com un dels destinataris personalitzats del mateix (jo contest, per ser un particular, a tots, però en còpia oculta; no sigui cosa que algú prefereixi no rebre missatges meus, particulars, en els que es vegin les adreces de tots els destinataris). Imagino que algú de la Plataforma "Quin Port Volem" ha estat qui ha tingut la deferència de donar les dues adreces meves (aquesta i la d'ONO).  

2 Vos felicit i me felicit d'aquesta iniciativa. M'agradaria, si és possible, que integrassiu dins "Progressistes de Felanitx" a l'agrupació local del PSIB-PSOE i hi serieu tots (no sé si n'hi ha algun més). M'agradaria que, a la propera legislatura, hi hagués un Ajuntament honest format per totes les forces honestes i que el PP i UM del tàndem de l'especulació i la corrupció urbanística desapareixes per a sempre del meu estimat Felanitx (interessadament, m'he passat tota la legislatura i la part de l’anterior, la del batlle Miquel Julià, lluitant contra la presumpta prevaricació i corrupció del Secretari de l’Ajuntament de Felanitx i dels dos batlles d'UM i PP -Miquel Julià i Catalina Soler- esmentats, que ha ocasionat la vergonyosa, il·legal i il·legalitzable  paret de Son Sard davant les cases 93 i 94 de la quarta volta, paret que manaren enderrocar, per a sempre, els batlles del PP Antoni Grimalt i del PSOE Miquel Riera, així com intentant evitar l’intent de robatori de la parcel·la 481 del polígon 37 de Felanitx, de part del camí públic municipal 9015 de Felanitx, que ni Miquel Julià, ni Catalina, ni el Secretari d’ambdós batlles han defensat mai, al menys fins ara, per a l’Ajuntament de Felanitx i tots els concarrins i felanitxers, i part de la casa 94, parts, actualment, en recuperació i rehabilitació particular urbanística rústica. Desinteressadament, he sofert, amb tots vosaltres, la destrucció i artificialització, per part dels presumptes corruptes del PP matista, del millor port natural de les Illes, sinó del món. El petit i repel·lent grande, president de Mallorca, fa una urbanització FERosa que, segons diuen, pot multiplicar per quatre la ja superinflada població des Port de Felanitx. Esper que si, juntament amb el PSIB-PSOE, guanyau les eleccions, atureu tant l’articficialització del Port natural com la urbanització FERosa, sense donar ni un euro d’indemnització. On s’ha vist mai, sinó és al si del PP-UM, indemnitzar als presumptes corruptes???!!!).  

3 És absolutament necessari que integreu a tots els votants felanitxers i noufelanitxers d’Extremadura, i de tot el món, de bona voluntat (encara n’hi ha molts d’aquests que, creient que la mare de Deu nom Catalina o que el Rector de Felanitx és una bona persona, encara voten PP o UM). És absolutament necessari, per a guanyar tots junts, que integreu als qui parlen castellà (la vostra web: bilingüe), alemany, anglès, francès,... tant com als qui parlen la nostra estimada llengua catalana (“mallorquí”, diuen alguns), i que paulatinament aquests es vagin integrant a parlar com nosaltres.  

4 Si l’objectiu és guanyar, per a, des del poder municipal, recuperar l’ecologisme, la llengua i l’ètica política i social, per a sobre el protagonisme personal, polític o de sigla, no dubteu en cridar-nos per a que puguem fer un o una sèrie  d’actes a Felanitx, tots els seus llogarets, i Port de Felanitx, de suport a totes les forces humanistes, ecologistes i socials:

5 L’Associació Humanista de Comunicació vos recolza i vos dona suport en bé de la regeneració paisatgística, urbanística, cultural i ètica de Felanitx. Així com vos convida a unir-vos a totes les entitats humanistes –que integra les culturals- i ecològiques solidàries (que van juntes) de la FEH Fins a la victòria, endavant Felanitx!!!.  

Antoni Ramis Caldentey
President de l’Associació Humanística de Comunicació
http://www.arc46.com  
 

----- Original Message -----
From: <info@progressistesdefelanitx.cat>
To: <Molts: Tots els que rebeu aquest missatge en còpia oculta>
Sent: Monday, February 26, 2007 11:50 AM
Subject: Benvinguda (Progressistes de Felanitx) 

Progressistes de Felanitx. 

Les agrupacions de Felanitx del PSM-EN, Alternativa EU-EV i Esquerra han decidit presentar-se en coalició a les eleccions locals del maig de 2007.

A partir d’aquest anunci, s’han creat diverses comissions conjuntes de feina formades per persones de les tres formacions polítiques i, sobretot, per independents il·lusionats amb aquesta iniciativa. Abans de continuar, volem fer-te saber que el teu correu personal ens ha estat facilitat per coneguts o amics teus pròxims a la coalició, que creuen que alguna de les informacions que genera i generarà Progressistes de Felanitx et pot interessar d’alguna forma o altre. 

A partir d’aquí, si no vols rebre més informació pel motiu que sigui, n’hi haurà prou retornant-mos el missatge, sense cap compromís ni explicació i automàticament el teu correu serà esborrat del llistat. Si decideixes fer-ho més endavant el teu correu s’eliminarà igualment. 

Aquest mail sols vol ser una eina més d’informació general sobre el municipi de Felanitx.

No pretén fer partidisme pur i dur ni predicar quina és l’opció més vàlida a l’hora d’anar a votar. Això va teu! 

Et demanaràs també si els missatges de Progressistes de Felanitx poden col·lapsar-te la bústia a diari, emprenyar-te més del que voldries o posar-te en compromisos que no et venen de gust. Idò et feim saber que no, res més lluny de la nostre voluntat. Pensam que no mereixem la nefasta política del PP local (o ets dels nostres o quedes fora de joc).

Creim que Felanitx no es mereix la destrucció paisatgística impulsada pel PP, la corrupció urbanística que ens avergonyeix, el favoritisme cap als amics que ens costa milions, la reconversió del turisme cap al tot inclòs que exclou als sectors productius locals, el subministrament d’aigua no potable, la reducció dels espais democràtics...i la decadència imparable d’un poble que no fa molt destacava per la seva creativitat i ara es veu a punt de convertir-se en un poble de simples consumidors de coca de verdura que diuen “amén” a tot. 

Per més informació també podeu visitar la web:
www.progressistesdefelanitx.cat  

Per a qualsevol proposta, crítica, queixa o el que vulguis pots enviar un mail a info@progressistesdefelanitx.cat  

Progressistes de Felanitx 


blog de Jordi Bayona:
http://bayona.balearweb.net/  

Altres artícles recents a l'Arc Mediterrani

·  Nou acte del feixisme i la seva intolerància
·  Dimecres dia 14 l'acte de la Plataforma Salvem Mallorca a La Salle
·  Itinerari pel Centre de Ciutat 03
·  Jornada d'FP a Palma
·  Plou a Palma: 9 de febrer 2007
·  Ford de 1929
·  Proves lliures Tècnic i T. Superior. Illes Balears. convocatòria 2007
·  La mafia de Felanitx ja ataca!!! (en el blog de Jordi Bayona)
·  Quina barra que té el Conseller d'Educació
·  Itinerari per Palma 02.
·   
.

Els arcs de comunicació comuniquen i uneixen

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb