Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

11 M Madrid

satalaieta | 08 Març, 2005 23:31

11 M Madrid


Per un dia a l'any deixem d'ocupar-nos i preocupar-nos del pinochisme aznarista, pel “qui ha estat?” i fins i tot de per el "qui ho ha induït", que això ho saben perfectament el, utilitzant el seu mateix qualificatiu, “miserable” Acebes i el chulesc fantasma Aznar (“aquest brutal atemptat ho ha comès, sense cap gènere de dubtes, ETA” va afirmar el primer com Ministre de l'Interior; “qui han induït l'atemptat no es troben en llunyans deserts o llunyanes muntanyes”, va afirmar el segon tan categòricament com només pot afirmar qui ho sap completament) o qui i quines coses són causes del mateix,  

i ocupem-nos única i exclusivament de les víctimes, vives i mortes, dels seus familiars, dels seus amics, és a dir, de tots nosaltres: Tots nosaltres vam ser, i seguim sent, víctimes. “Mai més”, “Ja n'hi ha prou”, mai més, ja n'hi ha prou de víctimes per la polarització, enfrontament, conflicte i agressió. Mai més morir en guerra o a causa d'una agressió. Volem viure en pau i bé.

María Herrazti (Bilbo, Euskadi) ens ofereix aquesta bella estampa nevada a tots nosaltres i molt especialment a totes les víctimes, familiars i amics.

Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg Social
11 de març de 2005, any de l'educació

Comentaris

Re: 11 M Madrid

rossello | 09/03/2005, 10:51

Mi más sincero respeto hacia las personas q fallecieron en Madrid y hacia sus familias y mi más sincero rechazo hacia quien dice querer olvidar por un dia la crítica al anterior gobierno para centrar la atención en las víctimas y, sin embargo, dedica 7 lineas a lo primero y 4 a lo segundo. A eso se le llama cinismo. Espero q este aniversario sirva para memorar a las víctimas y a sus familiares pero también para enviar un claro mensaje al mundo terrorista de cualquier tipo y color: NO OLVIDAMOS. EN ESE TREN IBAMOS TODOS. BASTA YA.

Justícia, pau i amor

Antoni Ramis Caldentey | 10/03/2005, 22:21

Benvolgut/da Sr/a. anònim/a Rosselló: Imagin que no entén massa bé el català o la semàntica (el significat de les coses): I si entén ambdues coses, imagin que vostè és d’aquests que es conforma amb mirar el dit que indica el fet i és incapaç de mirar o veure el fet. Si estimam a les víctimes hem de voler evitar el terrorisme i si volem evitar el terrorisme hem de denunciar i acabar amb els deus creadors de terroristes. Si una imatge val més que mil paraules el meu DIP es dedicava molt més a les víctimes, familiars i amics que a denunciar a aquells deus creadors del mal. No veig per que demanar justícia i pau, per un vent i amor per a les víctimes, familiars i amics hagi de ser cinisme. Cinisme és mentir i matar. I, per suposat, els que menteixen i maten i els que condemnen als qui demanam la justícia, la pau i l’amor no anaven en aquell tren.

I vida

Antoni Ramis Caldentey | 10/03/2005, 22:33

Justícia, pau, amor... i vida i bé.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb