Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Actitud vigilant i crítica. Quin Port Volem?

satalaieta | 25 Gener, 2006 19:37

Arc46, grup humanista de comunicació

Arc46 ..Diari de l'Arc46 ..Felanitx a l'Arc ..Felanitx al Diari

Escrits i comentaris: arc46nou(a)mallorcaweb.net

Especial Portocolom

Actitud vigilant i crítica. Quin Port Volem?

La Plataforma ha enviat el document següent a diferents medis de comunicació de premsa escrita:
PLATAFORMA QUIN PORT VOLEM?

NOTA DE PREMSA

QUIN PORT VOLEM? SEGUIRÀ AMB ACTITUD VIGILANT I CRÍTICA RESPECTE AL PROJECTE DE REFORMA DE LA FAÇANA LITORAL DE PORTOCOLOM

La plataforma Quin Port Volem?, tot i els acords materialitzats en el document que ara s'ha de remetre a la Conselleria de Medi Ambient, mantendrà en els propers anys una actitud crítica de vigilància en relació a les actuacions derivades de la reforma de la façana litoral de Portocolom. La plataforma subscriu majoritàriament, però no íntegrament, els acords aconseguits. Els recels, emperò, provenen més dels dubtes sobre l'aplicació real dels acords sobre el projecte d'execució i de la futura execució mateixa. La plataforma exigeix a l'Ajuntament i a la Conselleria de Medi Ambient que el projecte que s'ha de redactar en els propers mesos i la futura execució s'han de fer amb tanta prudència i cura com la negociació dels passats mesos. La plataforma demanarà a l'Ajuntament i a la Conselleria una reunió mensual de seguiment del projecte.

La plataforma Quin Port Volem? ha participat activament des del passat mes de setembre amb dos o tres representants a la reunió setmanal de la comissió de negociació sobre el front litoral de Portocolom impulsada per l'Ajuntament. La plataforma reconeix l'esforç negociador de tots els participants a la comissió, siguin polítics, tècnics o representants d'organitzacions.

La plataforma Quin Port Volem? entén que moltes de les propostes que ha realitzat a la comissió han estat acceptades, especialment els criteris d'arreglar el clavegueram de primera línia, l'eliminació de tarimes i passarel·les de fusta del projecte, la previsió de baixos costos de manteniment, la realització d'un estudi ambiental exhaustiu del Port i el de no construir un passeig uniforme al voltant del Port, sinó que cada tram, tot i les reformes, seguís amb la seva personalitat tradicional.

La plataforma Quin Port Volem?, formada per cinc grups polítics (PSOE, PSM, E.R.C., UM i EU-EV) i quatre associacions (Grup Airós, GOB, ARCA i Federació d'AAVV de Felanitx), va ser creada fa dos anys amb la finalitat de defensar els interessos ciutadans, la fesomia tradicional de Portocolom i la realització d'inversions de millora realment ambiental, front a la proposta de passeig marítim encimentador i uniformitzador.

Nedstat Basic - Free web site statisticsEls arcs de comunicació comuniquen i uneixen

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb