Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Estudiam Hoteleria i Turisme en l'IES Calvià

satalaieta | 17 Setembre, 2007 21:53

Hoteleria i Turisme en l'IES Calvià

Rosaura Castellà Bañuls. Santa Ponça.

Diari de Mallorca, 16 de setembre de 2007 

Si no fem res, el departament d'Hosteleria i Turisme de l'IES Calvià en Santa Ponça, després de gairebé 20 anys en funcionament, tancarà les seves portes i desapareixerà. No tenim alumnes. I no sabem per què.

 

Impartim els cicles superiors d'Allotjament (Recepció) i Agència de Viatges, el cicle mig de Cuina i Garantia social de Serveis i de Cuina. Les classes són fonamentalment pràctiques. Tenim els últims programes informàtics en Gestió Hotelera, el programa Amadeus en temps real, aules d'informàtica amb un ordinador per alumne, cuines taller i un hotel escola a la nostra disposició. Realitzem pràctiques en les millors empreses del sector, aquí o en l'estranger.

.

Els nostres alumnes troben treball amb facilitat i la majoria, abans de finalitzar els seus estudis.

.

A més, els alumnes d'Agència de viatges i Allotjament tenen accés directe a la Universitat i convaliden assignatures i crèdits amb la carrera de Turisme.

.

Durant aquests anys, ens hem anat adaptant a les necessitats del calendari laboral de la illa. Per això els nostres cursos comencen al novembre i acaben al març coincidint amb el període de temporada baixa. L'ensenyament és, per descomptat, gratuït.

Som un centre públic i les nostres titulacions són oficials. De vegades, la gent és poc inclinada a l'ensenyament públic i critica la seva falta de mitjans, però nosaltres els tenim (i aspiram a més, per descomptat) i constituïm un equip de professors amb molta il·lusió i ganes de treballar. Els alumnes donen vida al Centre i és molt trist veure aules semibuides en Cicles de Formació Professional que tenen tanta sortida laboral.

.

Cicles formatius que en la península generen una demanda tan important que provoca llargues llistes d'espera en la seva matrícula. Què passa a Calvià? Què passa a Mallorca? Per ventura no vivim del turisme? Volem els millors turistes, els de més alt nivell però no ens formem per a ells? Nosaltres, els professors, no ens volem rendir, creiem fermament en el nostre projecte educatiu. Ah? i la matrícula està oberta! El nostre telèfon és 971694076?, per si aposten per una formació rendible.

.

.

Comentaris

musica

marta 3 r b | 16/02/2009, 18:20

que anirem afer a musica cuant toqui e me u contestas

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb