Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Consellers d'educació del PP, mal educats

satalaieta | 04 Juny, 2005 00:20

Fiol «planta» la ministra d'Educació en desacord amb el finançament

El conseller illenc acordà la mesura amb els seus companys del PP

LL.L./E.P. Palma/Madrid.
Diari Balears. Palma, 3 de juny de 2005

El conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, i els seus sis companys de les altres comunitats autònomes governades pel Partit Popular (PP), varen abandonar ahir dematí la reunió de la Conferència Sectorial d'Educació poc després del seu inici, per expressar el seu rebuig unànime a la proposta de finançament de les reformes edcuatives presentat per la ministra, María Jesús San Segundo. Juntament amb Fiol abandonaren la reunió els consellers de Madrid, Galícia, el País Valencià, La Rioja, Navarra, Múrcia, i Castella-Lleó.

Fiol va justificar la seva decisió i la de la resta de consellers de les autonomies governades pel PP al·legant que la proposta de finançament de les reformes educatives presentada per la ministra, María Jesús San Segundo, s'ha remès «amb molt poc temps» per a l'estudi i conté, a més, una sèrie de consideracions «inacceptables».


El menys que es pot esperar dels responsables d'Educació és que tinguin educació. Si no, com van a administrar un bé que no tenen?
Però els presidents del PP (en una ocasió anterior ja van fer el mateix), els consellers del que sigui del PP (en aquesta ocasió han estat els d'educació), i la gent del PP en general (Gallardón és una excepció i no la norma, Pimentel ho passava tan malament, acusava tanta vergonya gregaria egregia que va haver de deixar-lo) no tenen educació i no estan avergonyits de no tenir-la (el groller sempre és el qual fa la grolleria, no el que la rep) perquè, a més, són uns irresponsables: incompetents per a arribar a comprendre les conseqüències dels seus actes, o tan dolents que, comprenent-les, no fan res per a evitar-les.
En el cas de la reunió sectorial d'educació (només educats qui no eren consellers del PP), Què es fastiguegi el meu capità, avui no menjo ranxo! (atès que ells no mengen ranxo, sinó caviar, i el ranxo que menyspreen és per a la societat civil a qui també menyspreen i els dóna igual que, com a conseqüència del seu desvergonyiment mal educat, ens quedem sense subvenció per a educació... Es veu que en aquest moment, només per a fastiguejar i posar traves al Govern de l'Estat (si nosaltres els poséssim les mateixes al seu...), va oblidar que necessiten la subvenció educativa per a pagar “Costa Nort”, Equip Ciclista, Claudia Shiffer,... així com els vicis libidinosos del seu President, del seu company turístic de govern i del seu company alcalde. O no. Perquè ja sap que el que ells malversen o menyspreen, després ens ho cobren, incrementant els impostos, a nosaltres.

I en el cas de la pau ja ni en parlem. Posen tots els impediments perquè tots menys ells busquem tots els procediments, haguts i per haver, per a la pau i es dediquen a boicotejar el procés, per la provocació. A què ve ara jutjar a Otegui, qui des del 11M 2004 és mil vegades més veraç que els qui exigeixen la provocació? Que ve la manifestació de les víctimes  de tendència popular contra el procés de pau? Per aquest camí, pel camí de l'enfrontament civil, s'arriba a provocar la mort de Miguel Angel Blanco, la mort de 200 en Atocha, de 300.000 a L'Iraq o de més de 500.000 en una guerra incivil. És això el que necessiteu? Per que no desapareixeu en pau i ens deixau en pau construint la pau? Maleducats, provocadors i irresponsables.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb