Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Qui sap qui i quan?

satalaieta | 02 Octubre, 2005 09:06

Qui sap qui i quan?

Com diu Andreu Manresa al seu escrit “Un grapat de blogs” http://diari_interactiu_de_larc-46.lamevaweb.info/post/241/34835 nodreixo el meu blog i el meu tauler en la xarxa amb textos i imatges pròpies i reflexions adquirides, tot i que això ho solc fer al Diari Interactiu de l’arc46 (en català) i al del Diario Atlántico (en castellà), ja que “Sa Talaieta” és un tros molt petit de la meva intimitat més personal i quasi tot a aquest diari és personal.

Però sempre que penjo escrits adquirits (de primera qualitat humanista, ecològica, ètica o estètica, atès que sent aliens n’hi ha tants de milions de possibles) indic el seu autor, el mitjà en que ha estat publicat i la data.

Idò bé, avui he trobat el següent escrit perdut per a “fitxers temporals al windows” amb el nom “matasalrasputin.doc” i no és un escrit meu. És més, el primer paràgraf està en castella i la resta en català (conseqüentment, és possible que fossin dos escrits de dos autors diferents a dos mitjans diferents; o també que jo traduís, a partir del segon paràgraf amb l’ajut d’internostrum del castellà al català).

És per això que he d’acudir als meus tres lectors per a que me diguin, si ho saben, o que ho investiguin si ho saben, de qui és això i quan ho va publicar i a on. Per que si no ho averiguam no ho podré publicar (d’acord amb els meus criteris ètics), la qual cosa seria una pena ja que, per molt menys que això, els americans (que abans, la majoria, eren més intel·ligents i més honestos) varen defenestrar al seu president Nixon.

Per ventura, si ho poguéssim publicar, el balears, que som molt més intel·ligents i honestos, podríem defenestrar el nostre president, paradigma de la immoralitat política i econòmica, la qual cosa suposaria una bocanada d’aire fresc per els nostres pulmons malmenats de tant de respirar formigó, quitrà, monòxid carbònic, pol·lució, trampes partidistes i corrupció. Feis doncs un esforç, per que val la pena:        

Juan Carlos Alía atribuye a un "error" el pago con dinero público de gastos de Moscú. Los partidos de la oposición reclaman responsabilidades políticas al president y a Flaquer
Cinco personas gastaron 265 euros en copas en una hora. La documentación entregada por Rosa Estaràs al Parlament sobre el viaje de Matas a Moscú incluye una factura de las consumiciones efectuadas en un bar. La nota de caja detalla la hora en la que comenzó el consumo y en la que terminó, en total 54 minutos. El gasto de cinco clientes ascendió a 265 euros -unas 45.000 pesetas-. Incluía, entre otras bebidas, champagne, vino y un Red Bull.

El Govern justifica despeses d'un viatge a Moscou amb factures d'un club eròtic

El Govern ha remès al Parlament set tiquets del Teatre Eròtic Rasputín, un popular club d'alternació, dintre del bloc de factures que justifiquen les despeses efectuades amb motiu d'un desplaçament a Moscou coincident amb un partit de la UEFA entre el Spartak i el Mallorca, en el mes de febrer. La delegació de l'Executiu va estar formada per Jaume Mates, Joan Flaquer, Juan Carlos Alia, Francisco Sales, el cap de premsa de Turisme i un escorta. Mallorca.

Juan Carlos Alia atribueix a un "error" el pagament amb diners públics les despeses de Moscou. Els partits de l'oposició reclamen responsabilitats polítiques al president i a Flaquer.

Cinc persones van gastar 265 euros en copes en una hora. La documentació lliurada per Rosa Estaràs al Parlament sobre el viatge de Mates a Moscou inclou una factura de les consumicions efectuades en un bar. La nota de caixa detalla l'hora en la qual va començar el consum i en la qual va acabar, en total 54 minuts. La despesa de cinc clients va ascendir a 265 euros -unes 45.000 pessetes-. Incloïa, entre altres begudes, champagne, vi i un Red Bull.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb