Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

O ha tornat ximple de rematada...

satalaieta | 13 Novembre, 2005 23:55

O ha tornat ximple de rematada... o és més dolent que la tinya 

Matas critica duramente a los partidos que crean "crispación" en lugar de presentar propuestas

El president participó ayer en las jornadas sobre el centro político

F. GUIJARRO. PALMA.

Diario de Mallorca. 13-11-2005

El president del Govern, Jaume Matas, lanzó ayer durísimas críticas contra las fuerzas políticas que recurren "a la exageración y la caricaturización del contrario para desacreditarlo" y que "generan artificialmente climas de crispación y dramatismo", al considerar que con estas estrategias deterioran la cultura democrática de un país, según puso de relieve durante su intervención en las jornadas Reflexiones desde el Centro organizadas por las fundaciones Antoni Maura y Faes.

El president señaló que la decisión de recurrir a "las vísceras" y al maniqueísmo en la estrategia política sólo pretende ocultar la falta de ideas y de propuestas concretas que respondan a los intereses reales de los ciudadanos, para lo que se "crean discusiones ajenas a la realidad" y "problemas que sólo ellos perciben", algo que calificó de "proceso irresponsable".

En su opinión, un claro ejemplo de esta estrategia viene de la mano del PSOE balear, ya que según Matas sus responsables "han renunciado a exponer o explicar ni una sola propuesta concreta. No conocemos en qué consisten los cambios estructurales que necesita la economía balear ni el diseño de futuro que proponen. Se limitan a buscar un clima de opinión en contra del PP, que según ellos es el responsable de la destrucción de Balears".

Diálogo y claudicación

Matas reivindicó la necesidad de acabar con el mito de que la izquierda es la defensora de la corrección política y con la campaña que desde esas opciones políticas se impulsa "para hacer creer que en el PP estamos solos y que somos personajes sin capacidad de diálogo. Confunden diálogo con claudicación, y únicamente si les damos la razón nos llamarán dialogantes y nos perdonarán la vida".

El president balear aseguró que es en realidad el liberalismo y el centro-derecha donde se encuentra la mejor representación de los valores de los derechos humanos y de la defensa del vínculo trasatlántico con Estados Unidos. Asimismo, reclamó la necesidad de hacer oír y proteger la voz de más de 10 millones de españoles que han votado al Partido Popular.

________________________________________

O ha tornat ximple de rematada o és més dolent que la tinya i no té gens ni mica de vergonya:

1 Mira totes les barbaritats que fa la seva secta (PP), crispació, immoralitat política, insults al Govern estatal,... i les atribueix als altres. Es presenta com pacient de les vergonyes de les quals ell és agent.

2 Critica durament a qui diu que “usen l'exageració i la caricaturizació del contrari per a desacreditar-lo” atribuint-lo als altres partits, especialment als socialistes. Quan, en realitat, mai he vist que l’hagin caricaturitzat, criticat, insultat etc, i si ho he vist, com comportament habitual, seu i de la seva secta (el PP). Mates, amb la seva corrupció política i la seva destrucció sistemàtica (propis i propis de la gent de la seva secta: PP) es desacredita totsol. Fa innecessari que el desacreditin des de fora.

3 “Aquestes estratègies deterioren la cultura democràtica d'un país”. Totalment d'acord amb tu, jaumet (o pepet, com prefereixis, perquè, en el teu cas, és el mateix). Duim anys veient com les vostres actituds (de la secta: PP) són antidemocràtiques, i deterioren, i posen en perill la democràcia i fins a la pròpia convivència social.

4 “Reflexions des del Centre” organitzades per les perillosíssimes organitzacions neofascistes “Antonio Maura” i “FAES”. Tant la secta (PP) com aquestes dues organitzacions estau tan lluny del centre que ni el veieu ni amb prismàtics. Si fins al PSOE està en el centre-dreta. Vosaltres estau molt més a la dreta que Blas Piñar, Girón o Le Pen. Obres són amors i no paraules: Amb la vostra política i les vostres accions filofascistes oblidar-vos de reivindicar el centre i fins i tot la dreta civilitzada (només vos queda la dreta capritxosa, autoritària i pura i dura).

5 És evident que el vostre govern (i la vostra secta) és el responsable de la destrucció i no només ecològica de Illes Balears, sinó també econòmica, de valors i ètica. I no només responsable, sinó fins i tot subjecte agent. I qui fa, sense donar opció al debat, diàleg i sense donar explicacions, és el vostre govern (demana a la Conselleria d’Educació a tot el que ha renunciat de diàleg de tot el que li vàrem oferir des de l’associació d’orientadors/es) i tots els governs del PP (com el de Palma, Calviá, Inca,... o Ponferrada: Cas Ismael Álvarez).

6 No és un mite el que “l'esquerra és la defensora de la correcció política i amb la campanya que des d'aquestes opcions polítiques s'impulsa per a fer creure que en el PP estam sols i que som personatges sense capacitat de diàleg”. És una realitat que el vostre govern és una corrupció política total (psicòlogues que no ho són, morts que voten, cas Mapau, cas Bitel, cas Calvià 1, cas Calvià 2, secretisme patrimonial dels vostres polítics, comissions, repartiments,..., destrucció de les Illes, destrucció delictiva de “Es Pont des Tren” (per què no la plaça de Toros?, perdona no volia donar-te idees), endeutament públic extraordinari per a amics i afins i per comissions pròpies,...) i ni una sola acció de correcció política. I efectivament, PP, excepte del pacte vergonyós de MAM nyam a nyam, estau totalment sols en tot i contra tots: amb la LOCE, contra la LOE, contra l’Estatut de Catalunya, a favor de la intervenció i vergonyes corresponents a L'Iraq, en l'estratègia antiterrorista, sols i en ocasions en minories molt minoritàries (com, per exemple, últimament a Catalunya).

7 “va defensar que el liberalisme i el centre-dreta és on es troba la millor representació dels valors dels drets humans i de la defensa del vincle transatlàntic amb Estats Units”. No és cert, es l’esquerra i les opcions ecologistes universals qui estan en la millor disposició per a defensar les opcions socials, de justícia i de respecte dels Drets Humans, però, amés, curiosament, vosaltres no sou ni liberals polítics (políticament sou autoritaris absolutistes) ni centre dreta (sou extrema dreta); sou liberals econòmics que és el “menys dolent dels sistemes econòmics” (és el que aconsegueix crear mes riquesa material), però que és el més vergonyós dels sistemes socials (és el responsable de la pobresa i injustícia social del món), de valors humans Vè. no en pot parlar. En la seva boca el concepte es corromp, i ho corrobora en la seva frase següent, en la qual li dono la raó: Vostès sou qui teniu menys problema ètic en abraçar-vos a l'actual sistema polític mundial pitjor pel que fa a respecte als Drets Humans, EEUU (genocidi a L'Iraq contra el mandat de l'ONU, bloqueig a Cuba contra el mandat de l'ONU, intent de magnicidi a Veneçuela, presons de Abu Graib i Europa, tortures institucionals, fòsfor blanc, napalm,...).
Realment si l'amor a totes aquestes vergonyes,
vostè Jaumet o pepeito, ho considera actiu del seu partit (de la seva secta i les seves fundacions) en el camp del respecte als drets humans, realment, vostè és ximple de rematada o dolent de solemnitat i sense mica de vergonya.

Que santa Llucia li conservi la vista i la mare de Sant Agustí la bondat.

Comentaris

Requisits per esser del PP

Joan | 14/11/2005, 09:34

Està clar que per poder entrar al PP, les dues condicions imprescindibles son ser maleducat i mentider. Desrpres, si a part d'això s'es un poc ximple, els fan anar a les manifestacions, i si son un poc mes putes els posen a les llistes electorals. Salut i branca
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb