Blog de l'Arc Mediterrani

"Sa Talaieta Petita". Arc Mediterrani. Coordina: Antoni Ramis Caldentey. Psicòleg humanista i social.

Nauseabunds, vomitius

satalaieta | 27 Novembre, 2005 00:45

Nauseabunds, vomitius

Es trobava, fa uns anys, Gila, passejant, per la ciutat, amb la seva dona, quan, de cop i volta, va veure a un grup violent i agressiu que la va emprendre amb un pobre vianant innocent: primer van ser els insults, després les empentes, després els cops, després les puntades de peu i finalment les guinvetades . Arribat a aquest punt, el pobre home, es rebel·lava contra la seva sort (dolenta) i contra els violents i a cada guinavetada que rebia els cridava: assassins! Contagiat, Gila, de la valentia de l'home es va atrevir a dir als assassins: “Però, homes, no li apunyaleu!” Al que els violents li van contestar “Però si és ell el que ens crida assassins!” Davant la valentia de la víctima i de Gila altres vianants la van emprendre verbalment contra els assassins: “Però, homes, no sigueu bruts!” Quan van arribar alguns amics i familiars del pobre home els insults, davant la incapacitat d'evitar la matança, van refermar i van pujar de to: “pocavergonyes!” “fills de puta!” “assassins!” Poc després va passar per allà un amic meu i al veure el conjunt no se li va ocórrer altra cosa que dir: “A mi em sembla que hi ha poca diferència entre els uns i els altres i, atès que no em convencen ni uns ni altres, vaig a inclinar-me pels que insulten menys”

No conec a ningú més respectuós i tolerant que a mi mateix. En tot i amb tots,... excepte amb els agressius i els que, per interessos propis, no dubten a posar en perill la convivència, la pau i la vida dels altres. Amb aquests (violents de gènere, acossadors, agressius, polítics miserables,...) sóc tolerant zero. I, atès que no tinc cap poder polític, econòmic ni militar o de força, exerceixo la meva tolerància zero desemmascarant a aquestes veritables piltrafes humanes i anomenant-les el que són: “merdes subhumanes”, encara que això m'impliqui el menyspreu dels seus amics i de qui són intolerants amb qui, al nomenar al pa, pa, i al vi, vi, hem de pronunciar paraules altisonants, greus i que sonen a insult groller. Però no són insults grollers; són paraules grolleres que reflecteixen a subpersones grolleres. I realment, les persones fetes de merda i les piscines (col·lectius) fetes de merda em repugnen, em produeixen nàusees i arquejades vomitives. Com em repugnen igualment les persones humanes que, voluntàriament, s'abracen a una merda d'aquestes. No així, les persones que van plenes de merda com a conseqüència d'haver-la rebut mitjançant la tècnica del ventilador del calumniador i difamador, espècimen tan estès actualment, en el que els valors ètics per a aquests calumniadors no existeixen i només existeixen els econòmics i fins als religiosos si es poden utilitzar com instrument (no creuen en Déu ni en la Verge i molt menys en l'amor al proïsme, però són capaços d'ésser de comunió diària o d'anar al Vaticà a santificar a màrtirs de la santa Croada... il·legal i assassina).

Les paraules, les mentides, d'Acebes i Rajoy (i les persones que les pronuncien) respecte d'ETA i l’Estatut català són pura porqueria, pura merda, pura merda enfocada, amb el ventilador en marxa, cap al Govern de l'Estat. Però no ens enganyem, no ens quedem amb el dit que assenyala a les estrelles, la merda que esquitxa al Govern no és merda del Govern, és merda de Acebes, Rajoy, Zaplana, Mates,... I no només és merda. És un perill per a l'economia, la pau, la democràcia de tots els espanyols, que, atès que no tenen el poder, assumeixen amb gust, de la mateixa manera que el “seu model” estimat no va dubtar a dirigir una matança de tres anys i mig milió de morts per a aconseguir el poder absolut. Lamenten, i insulten per això, que el Govern busqui la pau amb ETA (perquè ells són l'altra cara de la mateixa moneda), insulten a ERC i a Carod Rovira perquè va pactar amb ETA el que ETA no matés (què volen, que mati?), quan ells es van acomiadar del poder amb una matança de 200 persones de la qual ells, com Govern, eren i són responsables si no són una mica més que responsables i no dubten a seguir donant suport al Govern de Bush que és responsable de més de cent morts innocents per cada mort d'ETA (massa llautó, massa partidisme, massa sectarisme, massa perill, massa merda política i humana). Em donen un fàstic tremend (perquè, a més, ens volen obligar a combregar amb rodes de molí, ens obliguen, sempre que poden, a empassar; i si ara poden menys és perquè tenen menys poder, poder que volen recuperar a qualsevol preu, tot val, sense ètica, sense considerar els morts polítics, socials i humans, que hagin de deixar en la cuneta), però encara em donen més por (són agressius, violents, perillosos i el seu raonament just és inferior al del Tyranossaurus Rex). I ja em conformaria amb que aquest reducte juràsic fora com és, però l'inconvenient és que encara hi ha gairebé deu milions d'espanyols que els creuen i els donen suport. Us imagineu que s'aprovés l’Estatut i això no suposés que Catalunya s'independitzàs ni que els carpetovetònics boicotegessin els productes catalans (per què voleu matar la gallina dels ous d'or, la font del vostre benestar? és possible ser tan ximples?)? Us imagineu que ETA desaparegués com organització terrorista perquè tingués pista com organització política? Quin sentit tindria la dreta vuitcentista? Podríem viure en una Espanya neta de merda i de ventiladors projectors de merda. I en Illes Balears igual quedaria algun petit bosc, camp o jardí, algun pont artístic i algun monument gòtic o modernista no arrencat per a fer passar una autopista, soterrament, urbanització, golf o port esportiu.

.

Per cert, Sr. Zapatero: No escolti a l'egoista de Mates: l'Aliança de Civilitzacions no ha de ser capitalitzada, com a seu, per una única ciutat (a ell només li interessa com rendiment turístic i com operacions Mapau), ha de ser compartida per totes les ciutats d'Espanya, Europa i Íberoamerica. Tampoc li doni ni un sol euro dels que li demanarà, els gasta anant de putes a Moscou, construint un parc, destruint-lo dos anys després, per a construir un subterrani innecessari (però molt car) un any després, que mou els fonaments d'una escola pública, a destruir patrimoni artístic, a arrasar camp per a fer autopistes, quan no es pot anar amb tren ni a Llucmajor, Campos, Felanitx, Santanyí, Ses Salines, Sant Llorenç, Son Cervera, Artà, Porreres,... Ha executat obres (per als seus amics) en 2005, projectades per a l'any 2008... Per a protegir l'economia balear, espanyola i l'habitabilitat de les Illes no li doni ni un euro (doni'ns-els, directament, als balears, perquè els administrem directament). Ell i el seu Govern és un veritable irresponsable perillós (en altre sentit del dels seus amics Zaplana, Acebes i Rajoy, però igualment perillós).

Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg social
27 de novembre de 2005, any humanista de l'educació

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb